Connect with us

Dacă FEMEIA de lângă tine are aceste calități, NU o lăsa să plece NICIODATĂ

LIFESTYLE

Dacă FEMEIA de lângă tine are aceste calități, NU o lăsa să plece NICIODATĂ

„Frumusețea unei femei nu stă în trăsăturile chipului său, adevărata sa frumusețe vine din suflet. E vorba de dragostea pe care o împărtășește cu ceilalți, pasiunea de care dă dovadă. O femeie devine din ce în ce mai frumoasă pe măsură ce trec anii.” Audrey Hepburn

A te întâlni cu cât mai multe femei te poate face să crezi că femeile de calitate sunt puține și rare – acest lucru este valabil și pentru bărbați.

Iată câteva dintre trăsăturile femeilor de calitate:

1. Au grijă de ele

O femeie care are grijă de ea atrage imediat atenția și primește respectul pe care îl merită. Este responsabilă și nu caută să dea vina pe toată lumea pentru orice. Este de nădejde, muncitoare și încrezătoare.

2. Se simte bine în pielea ei

Femeia puternică știe cât valorează și își susține încrezătoare punctele de vedere. Deși poate fi nesigură uneori (doar e și ea om), poate să se uite în oglindă cu mândrie. Este suficient de inteligentă astfel încât să înțeleagă că numai ce crede ea despre sine contează.

3. Are un simț puternic al independenței

Cu alte cuvinte, nu are nevoie de bărbați – iar acesta e un lucru bun. O femeie independentă nu se bazează pe nimeni pentru nevoile sale personale, nu se îndrăgostește de cineva doar pentru că îi poate oferi ajutor financiar, mental sau fizic. Ea vrea și are nevoie să fie tratată ca un egal.

4. Nu este egoistă

O femeie puternică nu e egoistă. Din contră, ea oferă adesea mult mai mult decât primește și îi pune pe ceilalți pe primul loc. Într-o relație, acest lucru e evident. Își dorește dragoste, sinceritate și respect pentru partener.

5. Nu o interesează drama

Acest lucru reflectă nivelul său de maturitate. Femeia de calitate nu se va deda jocurilor copilărești, nu va exagera și nu va căuta să te facă gelos.

6. Își inspiră partenerii să fie cele mai bune versiuni ale lor

O femeie de calitate știe de ce e în stare partenerul său și îl va încuraja fără să se dea în spectacol. Își dorește ca acesta să-și atingă potențialul maxim fiindcă îl iubește și îl respectă.

7. Tratează conflictele într-un mod echilibrat

Femeile de calitate sunt rafinate, mature și inteligente și înțeleg inevitabilitatea conflictelor ocazionale. Spre deosebire de altele, ea își păstrează logica și încurajează soluțiile amicale.

8. Gândește și are mintea deschisă

Femeilor de calitate nu le e frică să spună ce cred. Ele știu și cum să facă asta. Mai mult decât atât, e tolerantă față de ideile altora și ascultă deschis ce au ceilalți de spus.

9. Este sinceră atunci când vine vorba de intimitate

Vei ști atunci când e pregătită să treacă la pasul următor, pentru că femeia de calitate abordează intimitatea așa cum face și cu alte lucruri – cu chibzuință și maturitate.

10. Face mereu o impresie bună

Femeile de calitate sunt încrezătoare, inteligente, deschise, sincere și loiale – de aceea, ele fac mereu o impresie bună.

Citește și 10 LUCRURI pe care orice FEMEIE puternică trebuie să ÎNCETEZE să le facă

Fiecare femeie îşi doreşte să crească şi să se dezvolte, însă de multe ori rămânem împotmolite în anumite lucruri care ne împiedica din a evolua. Dacă vrei să vezi care sunt cele mai importante lecții pe care trebuie să le înveți înainte de a reuși să îți schimbi viața actuală în cea pe care ți-ai dorit-o întotdeauna, citește acest articol.

# 1. Nu îţi mai petrece timpul cu oamenii nepotriviţi

Viaţa este mult prea scurtă pentru a petrece timp cu oameni care nu îţi aduc niciun beneficiu şi care nu te fac să te simţi bine. Dacă o persoană te vrea în viaţa ei, va face tot ceea ce poate pentru a te păstra şi a se asigura că vei rămâne alături de ea. Ai grijă ca oamenii din jurul tău să fie oameni de calitate care să rămână alături de tine pentru că te apreciază, nu genul de oameni care să fie aproape de tine doar atunci când îţi este bine şi când nu ai nevoie de nimic din partea lor.

# 2. Încetează să mai vorbeşti constant despre problemele tale

Cu toţii ne confruntăm cu anumite probleme, însă este important să păstrăm aceste probleme în mintea noastră şi să încetăm să le verbalizăm constant în faţa celorlalţi. În momentul în care vei avea în jurul tău doar persoane cu care nu discuţi decât despre lucruri triste şi nefericite, atmosfera care se va forma în jurul tău va fi una negativă şi tristă. Încearcă să îţi depăşeşti problemele singură şi să reduci cât mai mult numărul oamenilor care cunosc această latura a ta.

# 3. Nu te mai minţi pe ţine însuţi

Indiferent cât de mult vei încerca, nu vei reuşi niciodată să te minţi pe tine, pentru că tu vei simţi întotdeauna atunci când lucrurile nu sunt potrivite sau când ţi-ai dori ca de fapt să se întâmple altceva. Este important să reţii că eşti datoare să fii întotdeauna sinceră cu tine însuţi, pentru a reuşi să creşti şi să te dezvolţi.

# 4. Nu îţi mai desconsidera nevoile importante

Fiecare femeie este datoare să se iubească pe sine şi să îşi îndeplinească propriile nevoi şi dorinţe. De foarte multe ori pierdem atunci când nu acordăm îndeajuns de multă importanță lucrurilor pe care ni le dorim cu adevărat şi încercăm să poziţionăm pe primul plan lucrurile care sunt importante pentru alţii. Învaţă să faci o prioritate din lucrurile pe care ţi le doreşti cu adevărat şi care te-ar face să fii fericită.

# 5. Nu încerca să fii o persoană care nu te reprezintă

Standardele şi pretenţiile societăţii ne fac de multe ori să ne comportăm într-un mod care nu este sincer. Astfel, una dintre cele mai mari provocări actuale este să încerci să fii tu însuţi. Chiar dacă nu toți vor aprecia acest lucru, oamenii care merită să fie lângă tine se vor bucura să ştie că eşti o persoană sinceră, care nu renunţă la lucrurile pe care le vrea, le simte şi le gândeşte doar de dragul celor din jur.

# 6. Nu mai încerca să te agăţi de trecut

Niciodată nu vei putea să avansezi în viaţă şi să începi să scrii un nou capitol dacă tu îţi petreci timpul recitind poveştile trecute sau gândindu-te ce ai fi putut face diferit.

# 7. Nu îţi fie frică să faci greşeli

A face ceva şi a greşi este de 10 ori mai productiv decât a nu face nimic. Încetează să te judeci, asumă-ţi faptul că nimeni nu s-a născut învăţat şi că de multe ori vom greşi înainte să reuşim să ajungem la rezultatul pe care ni-l dorim cu adevărat.

# 8. Nu te mai certa pentru alegerile făcute în trecut

Fiecare dintre noi ştie că trecutul nu poate fi schimbat sub nicio formă şi că, indiferent la ce ne-am gândi acum, nu putem remedia sau ameliora lucrurile care s-au întâmplat. În loc să îţi petreci timpul rememorând lucrurile care s-au întâmplat deja, încearcă să înveţi din ele şi să reuşeşti să faci alegerile mai bune data viitoare. Din greşeli învăţăm, aşa că ar trebui să fii recunoscătoare pentru orice greșală pe care ai făcut-o vreodată şi care şi-a pus amprenta într-un anumit mod asupra ta.

# 9. Nu mai încerca să cumperi fericirea

Chiar dacă multe dintre lucrurile pe care ni le dorim sunt scumpe, acest lucru nu va însemna că sunt şi bune sau că ne vor face fericite. Înainte de a face investiţii mari sau de a-ţi spune că ai nevoie enormă de un anumit lucru în viaţa ta, încearcă să analizezi obiectiv dacă ai cu adevărat nevoie de acesta sau nu.

# 10. Nu mai încerca să găseşti fericirea în alte persoane

Nicio altă persoană nu îţi va putea oferi fericirea atâta timp cât tu nu vei reuşi să fii fericită cu tine însuţi. Până când tu nu vei reuşi să te accepţi şi să te iubeşti pe ţine însuţi, nu vei reuşi să construieşti o relaţie solidă cu nimeni altcineva.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus