RETETE CULINARE
Ardei copti cu branzeturi
Scris de
Aceasta reteta este ideala atat pentru lacto vegetarieni, cat si pentru cei care iubesc pur si simplu ardeii copti si branzeturile. Nu te-ai gandit sa le combini pana acum?
Iata o reteta simpla, care nu iti va lua mai mult de 1 ora, cu tot cu copt si spalat vasele, iar gustul este delicios:
#Ingrediente
5 buc ardei kapia sau ardei gras (rosu,verde)
300 gr branza de burduf, telemea, sau combinatii de branzeturi, in functie de preferinte (chiar si cea cu mucegai)
1 legatura ceapa verde
1 lingura ulei de masline
patrunjel
1 ou
sare, piper
# Preparare
Spala ardeii, taie-le capacul, daca folosesti ardei gras, sau jumatati, daca folosesti kapia si curata-i de seminte.
Toaca marunt ceapa, patrunjelul si intr-un bol amesteca toate ingredientele, pana devin o pasta omogena.
Umple ardeii cu aceasta compozitie si aseaza-i intr-o tava cu hartie de copt. Da-i la cuptorul incins pentru 20 de minute, sau pana cand ardeii se inmoaie iar branza se rumeneste deasupra.
Pofta buna!